KOMMENTERA

Här kan du skriva kommentarer. God ton gäller. Kommentarerna modereras.

15 Responses to KOMMENTERA

 1. Den boken ser jag verkligen fram emot. Snacka om behövd… i Sverige är det inte nån åsiktsfrihet längre. Men pk-maffian lär väl gå i taket.

 2. Hej,

  Jag har nu kollat denna sidan ett par gånger för att kunna ladda ner och läsa din bok, som jag har stora förväntningar på, innan valet i september. Jag har även lust att sprida den till mina vänner, så se till att lägga upp länken så att man kan ladda ner boken och hinna läsa den i god tid innan den 14/9. Tack!

  Mvh,
  Stefan

 3. Jag kan knappt bärga mig! Mycket spännande att se hur en påläst och välargumenterad debattör tar humorn till hjälp. Pär sätter fingret på en mycket svag punkt i Sverige.

 4. Göran i Gamleby

  Hej Pär och välkommen tillbaka med lite frisk luft .
  Det behöver vädras i det här landet .

 5. Det ska bli jätteroligt att läsa denna bok. Jag ser verkligen fram emot att få läsa den och jag vet att Pär är fantastisk på att skriva så att man skrattar trots att allvaret finns där. Välkommen tillbaka i debatten Pär! Vi är många som ser fram emot din come-back.

 6. Förbannat att det skulle dröja tills man var medelålders innan man själv insåg vad Wilhelm Moberg skrev redan 1965. Att den kritiken inte är allmänt känd beror just på att vi lever i en demokratur. Jämfört med DDR så fanns även där olika partier men alla var underställda åsikterna i Sozialistischen Einheitspartei Deutschlands (SED). Med politiska block med nästan samma politik och en media som med presstöd finansierar ledarskribenterna, en Public Service med politiska direktiv så är det lite som skiljer. Pär Ström och vi andra som kämpar emot har tack och lov numer tillgång till internet och fri information även från andra länder.

 7. Gratulerar!
  Jag har bara hunnit halvvägs i en saga som börjar så här:

  Det var en gång ett rike – nej det finns ännu. Riket är bäst av alla. Det beror på att de som bor där vet bäst, och det berättar de gärna i andra riken.

 8. Tack Pär för att du är tillbaka! Tack!

 9. Boken beställd via CDON. Laddar ner den också och börjar tjuvläsa lite i väntan på leverans…
  Kul du är tillbaka Pär! :)

 10. Janne Eriksson

  I det forna östblocket så gick det heller inte att argumentera öppet, så oppositionella häcklade makten istället. Samizdat-kulturen, med pamfletter och skämt som spreds i hemlighet – fruktades så av makten att gripna oppositionella straffades hårt. Påminner om dagens Sverige, tyvärr.

 11. Jag hörde dig på radion, jag kunde inte låta bli att skriva en rad på bloggen och tipsa om bok och radioinslag.

 12. Kan ni ge ut den som EPUB också? Gillar det bättre än Pdf.

 13. Jag hörde dig på radion igår och blev intresserad av din bok, nu ser jag att den är gratis så det blir att ladda ner och läsa. Tycker jag den är bra så kommer det också bli ett köp. Tack för insatsen!

 14. Gunnar Sandelin

  Minirecension på Facebook:
  Pär Ströms bok “Perukklubben (en saga om åsiktsfrihet i landet som kommit längst)” är en fabelskröna om det stackars Eklandet, befolkat av getter som lever under en hemsk pk-terror. Simning är farligt, gödsel likaså, det släcker solen, får de stackars kuvade getterna ständigt höra sv forskarugglor, kor och vargar. Särskilt svårt har de gråfärgade djuren som är utsatt för en pälsism som till och med gör det näst intill olagligt att andas. Händelsernas centrum utspelas i Klövköping där läget är förhornat bistert. Det är en daglig plåga att leva under Vargarnas terror, kornas medlöperi och ugglornas bisarra studier.
  Attackvargen Kvällsmurvla leder repressionen med förtruppen Tweet och Tweeta som sliter sönder strupar på den stackars get som vågar opponera sig. Kornas munistrar slätar över, vilseförs och vilseför. Men en dag tar det stopp när en grupp Tvivlargetter som inte tror på att de skulle vara några Solsläckare, samlar ihop ett Getborgargarde som svar på Klövköpings blodbad.
  Livet är inte bara svart och grått, det utspelas kärleksdramer, angiveri och utanförskap även i djurvärden. “Djuren är väl också mänskor, djuren har väl mänskors känslor..”, som det sjöngs i klassikern Fablernas Värld en gång i tiden.
  Tapprast är tvivlargeten Georgina, men där finns också några desillusionerade vargar som gärna tar sig en balja mjöd för mycket på krogen Natt-Ylet.
  Nu ska jag inte berätta mer. Det är förhornat viktig läsning. Gå med i Getborgargardet och befria dig från förtryck och pälsism. Sätt en högaffel i mulen och beställ boken, eller ladda ned den gratis som e-bok! Här:
  http://perukklubben.se
  BRÄÄK!!

 15. Nu har jag sträckläst boken. Den var verkligen väldigt bra! Mycket tankeväckande och otäck. Tack Pär!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>